Maison Slash werkt samen met LEDpet om het leven van ouders net dat tikkeltje gemakkelijker te maken. Naast een druk gelezen magazine, is Maison Slash ook een Creative Communication & Community Agency dat voor bedrijven werkt op de doelgoep 'New Generation of Parents'. Ze organiseren vaak activiteiten voor ouders en kinderen. LEDpet ondersteunt Maison Slash met LED-producten op family rave party's waardoor groot en klein helemaal klaar is om los te gaan. Zeker een aanrader voor ouders die wel houden van een feestje!


Bij Ladies@TheGiants steunden wij de Antwerp Giants met onze LED accessoires. Het was een spannende wedstrijd en de Antwerp Giants hebben een geweldige prestatie geleverd. Wij hielpen ook mee om de dames die avond in de kijker te zetten. Zij konden deze avond zich als VIP wanen met niet alleen de wedstrijd, maar ook een shop-avontuur. LEDpet was alvast blij om bij te dragen bij dit evenement!

Wij namen ook deel aan de Warmste week met de geef-me-licht-actie t.v.v vzw safe- ouders van verongelukte kinderen. Met deze armband ben je altijd zichtbaar in het donker én steun je het goede doel. De armbanden zijn aanpasbaar ( voor kinderen en volwassenen) en werken op knoopcelbatterijen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een pakje? Safety first!


LEDpet werkte samen met Versmarkt De Saedeleer - Roggeman om een schitterende eindejaarsactie te organiseren. De klanten konden sparen voor onze ludieke LED kerstmutsen. Een opvallende actie voor groot en klein waarbij je niet alleen kan sparen voor onze unieke toppers, maar ook nog eens kan genieten van verse producten van deze slager in Aalst.